Viviana Sposub: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Pro TV

0

Viviana Sposub este fosta co-prezentatoare de la Vorbeşte lumea şi fostă concurentă a show-ului Ferma – Orăşeni versus Săteni, de la Pro TV.

Viviana Sposub s-a născut pe 21 iunie 1997 la Botoşani şi absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian”, unde a studiat şi muzica. A ajuns în televiziune după ce a prezentat meteo la Antena 1, în cadrul Observatorului prezentat de Mihai Jurca şi Andreea Gherasim.

Ce scrie în CV-ul Vivianei Sposub şi unde a mai lucrat până să ajungă în Pro TV?
A absolvit cursurile şcolii Intact Media Academy, de unde a finalizat studiile cu nota 10. După ce s-a angajat în presă, s-a înscris şi la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din SNSPA. În vara anului 2019, Viviana pleca din Intact şi imediat după se înţelegea cu cei de la Pro TV:

Ce animale și păsări sunt ocrotite prin lege în România și ce riști dacă le vânezi

Rachetă chineză, scăpată de sub control. Se va prăbuși zilele următoare

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, spunea Viviana când îşi lua adio de la Antena 1.

Date Biografice Viviana Sposub: înălțime, greutate
Nume complet: Sposub Viviana
Data naşterii: 21 iunie 1997
Locul naşterii: Botoşani
Partener: George Burcea
Studii: Facultatea de Relaţii Publice, SNSPA – Bucureşti
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,76 m

La nici o lună de când şi-a încheiat contractul cu Antena 1, Viviana era prezentată ca noua co-prezentatoare a emisiunii Vorbeşte lumea, de la Pro TV, alături de Adela Popescu şi Gabriel Coveşanu. „Nici nu ştiţi cât de mult am aşteptat acest moment“, a spus Viviana la prima sa apariţie la Pro TV. Acolo, aceasta ar fi avut un salariu de 2.000 de euro lunar.

După nici un an la emisiune, Viviana era cooptată în show-ul „Ferma – Orăşeni vs Săteni”, acolo unde avea să îşi cunoască dragostea vieţii, pe George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan. După doar câteva zile de filmări, cei doi se sărutau şi se îndrăgosteau instant. Şi în prezent formează unul dintre cele mai admirate cupluri de la noi din ţară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.