Victorie mare pentru Brad Pitt. Celebrul actor a obținut custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie

0

Victorie mare pentru Brad Pitt. După un proces care a durat luni bune, celebrul actor a câștigat, într-un final, custodia comună a copiilor pe care îi are cu actrița Angelina Jolie. Cei doi s-au luptat mai bine de cinci ani pentru drepturile egale pentru cei șase copii ai lor.

Victorie mare pentru Brad Pitt. Câștigătorul Oscarului, în vârstă de 57 de ani, este cel mai fericit după ce, judecătorul a decis custodia comună a copiilor pe care îi are împreună cu actrița Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani. Cei doi se luptă de mai bine de cinci ani pentru drepturile egale pentru cei șase copii ai lor. O sursă apropiată a fostului cuplu a declarat că decizia este provizorie și că Angelina va continua lupta juridică. Judecătorul privat angajat de fostul cuplu, John Ouderkirk, și-a arătat clar gândurile, după câteva luni de mărturii ale martorilor care au fost în jurul copiilor celor doi, inclusiv ale specialiștilor.

O altă sursă apropiată Pitt-Jolie, a declarat că actorul a încercat mult timp să fie alături de copiii săi, dar Angelina a făcut tot posibilul pentru a preveni acest lucru. În acest proces au existat o mulțime de martori, experți, terapeuți și alte persoane care au fost alături de cei șase copii, iar decizia a fost luată pe baza declarațiilor. Se pare că actrița de la Hollywood nu ar fi obiectat împotriva acestei decizii, ci altele ar fi problemele de îngrijorare. De acum, Brad Pitt și Angelina Jolie vor avea custodie comună și vor trebui să împartă în mod egal timpul petrecut cu copii pe care îi au împreună, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Know, în vârstă de 12 ani. Copilul cel mare, Maddox, 19 ani, pentru că a trecut de vârsta majoratului, nu este supusă decizie de custodie.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016
Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în 2005, pe platourile de filmare ale celebrei pelicule ”Mr & Mrs. Smith”. În acea perioadă, Jolie a fost implicată într-un scandal puternic mediatizat, fiind acuzată că este cauza divorțului dintre actor și Jennifer Aniston. Atunci, Jolie și Pitt nu au declarat nimic despre natura relației lor până în 2006, când actrița a confirmat că este însărcinată cu copilul actorului. Cei doi au anunțat că se logodesc în 2012, iar după șapte ani de relație, Angelina și Brad s-au căsătorit pe 23 august 2014, în Franța.

Cei doi au împreună șase copii, trei biologici și trei adoptați. Actorii au divorțat în 2016, din cauza problemelor pe care Brad le avea cu alcoolul. „M-am separat de soțul meu pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Mă focusez în continuare pe vindecarea lor [copiilor]. Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd zi de zi minciuni despre ei în mass-media. Le amintesc însă că ei își cunosc adevărul și propriile minți. De fapt, sunt șase foarte curajoși și foarte puternici tineri”, a spus Jolie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.