Vă mai amintiți de dubla crimă de la Onești? Iată ce se întâmplă acum cu soția lui Gheorghe Moroșan

0

Luarea de ostatici de la Onești, urmată de o dublă crimă a șocat întreaga țară. Gheorghe Moroșan a făcut ceva de care nimeni nu l-ar fi crezut în stare. Bărbatul care are 68 de ani a fost susținut de soția lui care se afla cu un etaj mai sus, în ziua fatidică. Judecătorii au decis că el rămâne în arest, iar în privința soției sale au luat o decizie surprinzătoare.

Soția lui Gheorghe Moroșan trimisă în arest la domiciliu
Soția lui Gheorghe Moroșan a fost eliberată din arest și plasată în arest la domiciliu, mai exact în satul Bogdănești din județul Bacău. Ea nu are voie să părăsească locuința fără permisiunea organelor de urmărire penală, sau a judecătorului. De asemenea, femeia nu are voie să comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu martorii audiați în proces, sau cu membrii familiilor celor doi bărbați pe care soțul ei i-a ucis.

Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive faţă de inculpata Moroșan Aurelea cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data rămânerii definitive a prezentei.

Criminalul din Onești rămâne după gratii
În cazul lui Gheorghe Moroșan, judecătorii au decis să prelungească măsura de arest preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând de 21.05.2021 până pe 19.06.2021.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a sechestrat și ucis cu sânge rece doi muncitori, într-un apartament din Onești, județul Bacău. Apartamentul a aparținut criminalului și soției lui, considerată complice, dar l-au pierdut ca urmare a unei sentințe civile din 2010. Moroșan nu s-a putut obișnui cu ideea că a fost scos din locuință și a spus că se va răzbuna.

S-a răzbunat pe doi muncitori nevinovați
Asta avea să facă câțiva ani mai târziu. Când un fost vecin l-a anunțat că în fostul lui apartament se fac lucrări de renovare, Gheorghe Moroșan a plecat de acasă, dar nu înainte de a lua un cuțit la el, apoi s-a dus la un magazin de unde a cumpărat 10 coliere autoblocante pe care avea să le folosească la imobilizarea victimelor.

După săvârșirea faptei reținute în sarcina sa, s-a constatat că în hanoracul cu care a fost îmbrăcat avea și două recipiente spray piper, au transmis procurorii.

Ajuns la locul faptei, bărbatul a intrat în apartament și i-a găsit pe cei doi muncitori care verificau instalația electrică. Ce a urmat a îngrozit o țară întreag.

Leave A Reply

Your email address will not be published.