Tragedie uriașă. Patru persoane au murit pe loc după ciocnirea frontală a mașinii lor cu un TIR

0

Tragedie de proporții în urma unui accident rutier care a avut loc vineri la primele ore ale dimineții în județul Brașov. Patru oameni și-au pierdut viața pe loc în urma impactului frontal dintre autoturismul în care se aflau și un TIR.

Accidentul devastator a avut loc pe DN13, între Brașov și Sighișoara, la ieșire din localitatea Rotbav, informează Poliția Rutieră. Cele patru persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul implicat în ciocnirea cu TIR-ul, iar două dintre ele erau încarcerate la momentul sosirii echipajelor de salvare.

Anunțul centrului Infotrafic din Poliția Română
Vineri, la ora 7,30, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion.

Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul a 4 persoane. Traficul rutier a fost restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului. Poliția rutieră estima la acel moment reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

După cum se vede în imaginile video de la fața locului, în urma accidentului TIR-ul a ajuns la zeci de metri depărtare pe câmp.

Cele patru victime erau bărbați
„La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare, 2 echipaje cu apă și spumă. Din păcate, în urma accidentului au decedat 4 persoane (2 dintre acestea erau încarcerate. Cele 4 persoane de sex masculin aflate în autorurism au suferit leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Leave A Reply

Your email address will not be published.