SAREA, PIPERUL si LAMAIA pot rezolva aceste 5 probleme mai bine decat orice medicament

0

Iata 5 probleme medicale pe care le poti rezolva cu sare, piper si lamaie, mai bine decat cu orice alt medicament.

Sarea, piperul si lamaia pot face minuni in gatit. Insa combinatia celor trei elemente este la fel de miraculoasa si cand vine vorba de probleme de sanatate.

Iata 5 probleme medicale pe care le poti rezolva cu sarea, piperul si lamaia, mai bine decat cu orice alt medicament.Iata 5 probleme medicale pe care le poti rezolva cu sarea, piperul si lamaia, mai bine decat cu orice alt medicament.

1. Gat inflamat

Amesteca o lingurita de zeama de lamaie in care ai pus jumatate de lingurita de piper negru. Pune mixtura intr-un pahar cu apa, impreuna cu o lingurita de sare de mare. Amesteca bine si fa gargara cu aceasta solutie de doua-trei ori pe zi.

2. Nas infundat

Ia cate o lingurita de boabe de piper negru, chimion, scortisoara si cardamom, macinate, pune pudra intr-o panza de bumbac curata si miroase.

3. Pietre la fiere

Pietrele la fiere pot fi extrem de dureroase si blocheaza sistemul digestiv. Medicii recomanda, de cele mai multe ori, eliminarea lor prin interventie chirurgicala.
Pentru a scapa de ele in mod natural, consuma zilnic o solutie preparata din 3 lingurite de ulei de masline in care ai amestecat o lingurita de zeama de lamaie si o lingurita de piper negru.

4. Kilograme in plus

Slabitul este un proces care poate da batai de cap multor persoane. Insa nu trebuie sa depui prea mult efort daca folosesti urmatoarea combinatie: un pahar de apa calduta in care ai amestecat 2 lingurite de zeama de lamaie, un sfert de lingurita de piper macinat si o lingurita de miere. Amesteca bine si bea pe stomacul gol, dimineata.

Leave A Reply

Your email address will not be published.