Promisiunea pe care Mihai Trăistariu i-a făcut-o lui Roxen de la Eurovision. Ce planuri are cu ea

0

Din nefericire, România a ratat calificarea în finala de la Eurovision 2021. Reprezentanta țării noastre nu a reușit să impresioneze suficient cât să fie printre cei 10 finaliști care se vor duela în marea finală. Mulți au fost dezamăgiți de deznodământul primei semifinale, printre ei fiind și Mihai Trăistariu care a avut o reacție tranșantă cu privire la reprezentanția lui Roxen.

Ce a spus Trăistariu despre Roxen, după semifinala Eurovision
Mihai Trăistariu a reacționat printr-o postare pe Facebook cu privire la prima semifinală a Eurovision 2021. Artistul a spus că piesa pe care a cântat-o Roxen este o piesă care o pune în valoare în studio, dar nu și live.

Trăistariu spune că Roxen a părut că nu are suflu pe scenă și că poate asta a fost din cauza mișcărilor coregrafice care au solicitat-o mult.

Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi: piesa asta a primit-o – pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio … dar nu live. Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat, a spus Mihai Trăistariu.

Artistul a mai spus că e posibil ca Roxen să fie necoaptă pentru un astfel de concurs și că a fost prea mare concurența în prima semifinală ca să fi avut șanse și Roxen să se califice.

Mihai Trăistariu a precizat că o place pe Roxen, ba mai mult, a premiat-o când era mai mică, în cadrul unui concurs. El își amintește că i-a promis lui Roxen că vor face un duet, la un moment dat.

Deocamdată, artistul și-a exprimat părerea de rău față de ce s-a întâmplat în prima semifinală a Eurovision.

Una peste alta … nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate. Eu văd tot timpul că țara noastră are o limită peste care nu poate trece. Și de asta nu culegem punctaj – pentru că noi nu venim cu ceva WOOOW niciodată. Păcat., a mai spus Trăistariu.

Performanțele României la Eurovision
Cele mai bune performanțe ale României la Eurovision au fost: de două ori locul al treilea – Luminiţa Anghel & Sistem, la Kiev în 2005, apoi Paula Seling şi Ovi la Oslo în 2010, şi o dată locul al patrulea – Mihai Trăistariu la Atena în 2006.

Leave A Reply

Your email address will not be published.