O femeie şi fiul ei au murit asfixiaţi într-o parohie. Femeia se refugiase acolo după ce rămăsese fără serviciu

0

Sfârşit cumplit pentru o tânără de 36 de ani şi fiul ei. Aceştia au fost găsiţi fără suflare într-o încăpere a unei parohii din Italia.

O femeie şi fiul ei au murit asfixiaţi într-o parohie. Pe 16 decembrie 2020, Elena Cătălina Pânzaru, 36 de ani, şi fiul ei, Francesco, au fost găsiţi fără răsuflare într-o cameră a parohiei San Martino din Velletri, regiunea Lazio. Anchetatorii au ajuns la concluzia că decesul s-a produs ca urmare a intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Ancheta este încă în desfăşurare, astfel încât trupurile acestora nu au putut fi aduse în România. Corpurile au stat în ultimele luni la Institutul de Medicină Legală Tor Vergata, unde s-a stabilit cum s-a petrecut tragedia, informează ilmeridianonews.it.

Familia nu are, însă, bani pentru repatrierea Elenei şi a băieţelului. În acest scop, pe internet s-a declanşat o campanie de strângere de bani. Cei care doresc să doneze o pot face pe contul fratelui Elenei, Pânzaru Cristian: RO70BTRLEURCRT0571738001.

O femeie şi fiul ei au murit asfixiaţi într-o parohie, unde se refugiaseră după ce femeia îşi pierduse serviciul
Elena lucra ca îngrijitoare în Italia. La un moment dat, a rămas fără serviciu şi şi-ar fi găsit refugiu în parohia San Martino. Peste noapte, pentru a se încălzi, Elena a aprins o sobă pe gaz. Rămasă fără oxigen, flacăra s-a stins, iar gazele degajate i-au ucis pe cei doi. Oamenii legii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Serviciile de repatriere sunt prestate de anumite firme care se ocupă cu serviciile funerare şi acestea pot depăşi suma 5.000 de euro. Transportul este special şi se efectuează folosind un sicriu confecţionat din zinc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.