O concurentă de la Mireasa, criză de epilepsie în emisiune! Concurentele au sărit să o ajute

0

Momente de panică în competiția Mireasa, după ce o concurentă ar fi făcut o criză de epilepsie. O concurentă de la show-ul de matrimoniale Mireasa a trecut prin clipe cumplite.

Izabela nu a mai facut față stresului și s-a trezit în toiul nopții cu o criză de epilespie. Camerele de supraveghere din dormitorul concurentelor au surprins momentul halucinant.
Pe imagini, se observă cum Izabela se trezește confuză, agitată, iar la un moment dat se prăbușește pe podea, lângă pat.

Fetele din casă au sărit imediat să o ajute, neînțelegând despre ce este vorba exact. Din primele informații, Izabela, cea care formează un cuplu cu Blaze, nu ar fi știut că se confruntă cu o astfel de afecțiune. Se pare că stresul din ultima perioadă, dar și divergențele cu cei din casă, și-au spus cuvântul.
În urmă cu doar o zi, ea a avut și o ceartă mare cu Ionuț și doamna Victoria, mama concurentului.

O concurentă de la Mireasa, criză de epilepsie în emisiune
Iar săptămâna trecută, concurenta a a avut de-a face cu mai multe situații tensionante în casa matrimonială.
Imaginile au fost răspândite de internauți, iar fanii emisiunii și-au arătat îngrijorarea.

„Off doamne, a făcut o criză epileptica ori avea dinainte si nu si a administrat medicamentatia, ori sa declanșat în casă de la stres, dumnezeu sai dea sănătate!”, „Cred că ,Costinela era la va ea daca bine mi-am dat seama.

Felicitări a a reușit să își mențină calmul,cel puțin asta se vede. Eu nu as fi reușit….cred că intrăm în panică,deși nu sunt străină de așa ceva pentru că am mai văzut. Sper sa fie ok Izabela. Nu vreau să mă gândesc ce e in sufletul mamei ei 😔😔”, S-a pus la somn foarte târziu, la 2 jumate nu era în pat.
Mie îmi seamana a criza epileptica.

Sper ca e bine… 😳”, „Angelica Doina nu-i atac de panica. Atacul de panica se manifesta cu totul altfel. Din pacate, Izabela a avut o criza de clasica de epilepsie.” sunt câteva din comentariile care au apărut în mediul virtual.

Se pare că în momentul crizei, Izabela ar fi avut mai multe spasme, convulsii, ochii dați peste cap și ar fi început să facă și spume la gură.

Aceste semnale i-au făcut pe mulți să creadă că nu este vorba doar de un simplu atac de panică.

„Și-a pierdut cunoștința,a dat ochii peste cap (îți garantez 100%) a căzut,a înțepenit,a început să facă spasme,s-a învinețit,a făcut spume la gura(rareori opțional),corpul a devenit greu,fatza cianotica la fel și buzele,s-a auzit sunetul care pare că rămâne fără aer și capul atinge frenetic pământul…și multe altele..”

Izebela și Blaze formează unul din cuplurile din emisiune
Izabela și Blaze sunt împreună de mai bine de o lună și, în ciuda momentelor tensionate din show, cei doi încearcă să-și construiască o relație solidă.

”Ce văd acolo, mie îmi place. Blaze este exact genul de băiat pe care Iza l-ar vrea pentru toată viața. Eu îl văd pe Blaze rămănând în România. Nu cred că s-au grăbit. Îl văd pe AntenaPlay, e un băiat cu o inimă imensă, un băiat sincer, romantic. Într-un cuvânt, un om curat. Eu așa l-am văzut și rareori mă înșel.”, a afirmat mama Izabelei.

Izabela de la Mireasa sezon 3 are o profesie mai puțin obișnuită în România, cea de detectiv particular. În prezent, tânăra este pe urmele iubirii și speră să plece de la Mireasa la brațul soțului ei.

„Am 26 de ani, din Bacău și sunt detectiv particular.
Mi-am ales meseria asta dintr-o coincidență, într-un moment greu din viața mea, dar mi-a plăcut. Mă consider o femeie de casă, la locul ei, știu să gătesc. Vreau lângă mine un bărbat care să mă facă să mă simt acasă, să mă susțină. La emisiune m-a înscris cumnata mea, am crezut că e o glumă, dar am fost sunată și am venit. Mă bucur că am acceptat.”, a spus Izabela Badaric.

Leave A Reply

Your email address will not be published.