Mesajul fiicei lui Bill Gates după separarea părinților a devenit viral pe internet. Ce a dezvăluit tânăra de 25 de ani

0

După ce acum câteva zile vestea separării dintre magnatul american și soția sa a luat pe toată lumea prin suprindere, fiica cea mare a cuplului a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant care a devenit în scurt timp viral.

Bill și Melinda Gates și-au anunțat divorțul după 27 de ani de căsătorie, spunând că „nu mai credem că putem crește împreună ca cuplu”. ‘ După o mulțime de gânduri și o mulțime de muncă în relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre”, a perechea pe Twitter.

Mariajul dintre Bill și Melinda Gates se sfârșește după 27 de ani
Veste șoc la nivel mondial care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Bill Gates și soția sa, Melinda, au decis să divorțeze după 27 de ani de căsnicie. Hotărâra de a o lua pe drumuri separate a fost comună, iar anunțul divorțului a fost confirmat printr-un mesaj postat în mediul online.

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care lucrează peste tot în lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă vieți sănătoase și productive. Continuăm să împărtășim aceeași credință în această misiune și ne vom continua munca împreună la fundație, dar nu credem că mai putem continua împreună că un cuplu, în următoarea etapă a vieţii noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre”, a fost mesajul celor doi, postate pe conturile personale ale rețelelelor de socializare.

Povestea de dragoste dintre cei doi avea să înceapă undeva la sfârșitul anilor 80. Melinda, acum în vârstă de 56 de ani, s-a alăturat Microsoft ca manager de produs în 1987, iar cei doi au stat împreună la o cină de afaceri în acel an la New York.

Au început să se întâlnească, dar așa cum Bill a spus unui documentar de la Netflix.

„Ne-a păsat foarte mult unul de celălalt și există doar două posibilități: fie că ne-am despărți, fie că ne vom căsători”. Melinda a spus că l-a găsit pe Bill – metodic se pare chiar și în problemele inimii – scriind o listă pe o tablă albă cu „avantajele și dezavantajele căsătoriei”.

S-au căsătorit în 1994 pe insula Lanai din Hawaii, angajând toate elicopterele locale pentru a opri oaspeții nedoriţi să zboare.

Bill, în vârstă de 65 de ani, a renunțat la conducerea Microsoft anul trecut pentru a se concentra asupra activităților sale filantropice.

Cei doi au împreună trei copii: Jennifer Katharine (25), Rory John (21 de ani) și Phoebe Adele (18).

Mesajul fiicei lui Bill Gates după separarea părinților
La scurt timp după ce vestea divorului a fost făcută publică, fata cea mare a cuplului Bill – Melinda Gates, Jennifer, a postat pe Instagram un mesaj emoționant în care spune că trece printr-o “periodă dificilă” din caua separării părinților ei.

„Încă mă străduiesc să gestionez în mod corect timpul cu fiecare membru al familiei. Și acum învăț cum să-mi controlez emoțiile, așa cum fac și frații, și părinții mei. Nu voi face comentarii în viitor legate de separarea părinților, dar vreau să știți că încurajările voastre și suportul înseamnă enorm pentru mine. Vă mulțumesc pentru că ne înțelegeți nevoia de a fi discreți în această perioadă”, este mesaul transmis de Jennifer Gates, pe pagina sa de Instagram.

Leave A Reply

Your email address will not be published.