Liviu Varciu a fost dat de gol de Carmina. Ce a putut sa spuna fiica artistului

0

Acum, cantaretul se bucura de viata de familie alaturi de iubita si de fetita lor. Insa, Liviu Varciu mai are o fiica, dintr-o relatie anterioara: pe Carmina. Tanara a ajuns deja la varsta de 19 ani, planuieste sa se mute permanent in Capitala si sa devina jurnalist.

Insa, nu are cuvinte frumoase de spus la adresa faimosului ei parinte. Chiar daca este extrem de dezamagita de Liviu Varciu, Carmina tot mai spera ca relatia lor mai are sanse sa fie reparata. Se pare ca artistul i-a promis ca ii cumpara un apartament si o masina, dar ulterior s-ar fi facut ca ploua.

Liviu Varciu a fost dat de gol de Carmina
Carmina crede ca va locui tot cu chirie in Bucuresti. Apartamentul pe care a anuntat Varciu ca il ia pentru fiica lui cea mare era doar un imobil pentru care a facut reclama. Mai mult decat atat, desi a luat carnetul de conducere, Carmina nu a primit pana acum masina promisa de tatal ei.

„Da, ma mut in Bucuresti dar nu mi-a cumparat tata apartament. Cel mai probabil o sa locuiesc cu chirie. In ceea ce priveste apartamentul, el a facut reclama la el si cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumparat apartament sau cum se zvonea ca a cheltuit 100.000 de euro pe el. O astept (n.r. masina) de 2 luni.

Am luat permisul de conducere de trei luni aproape si mi-a promis ca imi cumpara masina in ziua in care am implinit 18 ani”, a declarat Carmina, pentru Redactia.

Ce relație este între Liviu Vârciu și Carmina
Anii au trecut, iar fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a devenit majoră, în primăvara aceasta urmând să împlinească 19 ani. Mai mult, de ziua ei, pe 8 mai 2020, artistul și-a manifestat iubirea pentru fiica lui printr-o urare pe canalele de socializare.

Cu toate că ea a și locuit pentru o perioadă în casa lui Liviu Vârciu, ceva nu a funcționat între aceștia iar Cramina a revenit la locuința mamei sale. Din câte s-ar părea, au existat anumite neînțelegeri între ea și actuala soție a artistului.

„Nu s-a înțeles deloc cu Anda, iubita lui Liviu. Carmina este expansivă, jovială, frumoasă, Anda ceva mai introvertită și mai… fițoasă. Nu s-au plăcut, nu s-au înțeles, au ieșit o mulțime de discuții în casă. De atunci, Carmina nu a mai dorit să pună piciorul în acea casă”, a mărturisit un apropiat al artistului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.