Liviu Dragnea a rupt tăcerea! Acuzații grave la adresa Penitenciarului Rahova: „Nu am avut acces la cabinetul medical”

0

Liviu Dragnea s-a prezentat joi dimineața la o audiere, unde a făcut dezvăluiri șocante. Fostul lider PSD atacă Penitenciarul Rahova, care ar fi efectuat un fals în dosarul său. Liviua Dragnea a suferit o operație la spate, iar rana i-a recidivat deoarece nu ar fi avut acces la cabinetul medical.

În dosar apare informația conform căreia politicianul ar fi refuzat îngrijirile medicale.

„Eu am suferit o intervenţie la spitalul penitenciar Rahova la spate, această zonă este foarte importantă. Pentru că operaţia a fost pe spate, eu nu am putut singur să-mi curăţ rana şi să-mi schimb bandajul. După intervenţie, medicul chirurg de la Rahova a trecut în fişa medicală şi a dispus ca medicii de la cabinetul medical din Rahova să cureţe rana din două în două zile.

În a şasea zi, o zi de vineri după-amiază, s-a instituit carantina.(…) Eram trei deţinuţi în cameră. La uşa nostră s-a prezentat un ofiţer care ne-a transmis că nu mai putem să ieşim din cameră, că nu mai avem voie să primim nici vizite şi nici avocaţi. Timp de o săptămână, eu nu am avut acces la cabinetul medical, rana fiindu-mi pansată de colegii din cameră.Rana s-a reinfectat apoi, că nu am pansat corect şi vineri după ce am ieşit din carantină m-au dus din nou la spitalul Rahova şi m-au operat din nou pentru că rana recidivase”, a declarat Liviu Dragnea, în fața instanței.

Liviu Dragnea nu a primit ajutor medical din partea Penitenciarului
Liviu Dragnea a mărturisit că a văzut dosarul, în care apar declarațiile mininoase conform cărora ar fi refuzat asistența medicală. El a fost bandajat de colegii de cameră, motiv pentru care rana s-a agravat și a fost nevoie de o nouă operație. Fostul lider PSD se va prezenta din nou în fața instanței pe data de 19 mai.

„Doamna avocat mi-a prezentat ieri dosarul şi am văzut acolo o declaraţie din partea penitenciarului în care scrie că eu am refuzat asistenţa medicală. Scrie în dosar la fila 12, 21.03.2021, toalete şi pansament, deţinutul a refuzat şi a zis că se tratează singur. Nimic mai fals, e o declaraţie mincinoasă dată de cei de la Rahova.

E fals în declaraţii, nu ştiu cine anume de la Rahova a declarat asta, dar colegii mei de cameră sunt cei care m-au bandajat. Ăsta a fost unul din motivele pentru care am spus că rana a fost pe spate şi nu mă puteam bandaja singur”, a adăugat fostul lider PSD.

Leave A Reply

Your email address will not be published.