Incredibil! Un tânăr i-a făcut mamei sale un cont pe un site destinat adulților. Iată ce reacție a avut femeia la aflarea veștii

0

Un tânăr i-a făcut mamei sale un cont pe un site destinat adulților, pentru a câștiga mai mulți bani de buzunar.

Leonardo Hathaway o susține atât de mult pe mama lui, încât a decis să-i creeze un cont OnlyFans, astfel încât ea să-și poată continua cariera de model glamour și el să câștige bani de buzunar. Într-adevăr, gândul că părinții noștri ar poza în ipostaze sexy sau nud, iar ulterior noi să le postăm pozele în mediul online pentru ca toată lumea să le vadă nu este o opțiune pe care am putea să o luăm în calcul.

Totuși, Leonardo nu numai că își încurajează mama să facă exact acest lucru, ba chiar i-a făcut un cont pe OnlyFans. Lucene a pozat în reviste pentru bărbați precum Playboy Portugalia și FHM din Australia și a câștigat, de asemenea, concursul Miss Bumbum World în 2019.

Așa că… fiul ei a decis să o susțină pe mama ei în carieră și i-a deschis un cont pe site-ul de abonament pentru adulți. Totodată, tânărul speră să câștige și niște bani pentru buzunar.

”Avem o relație mamă-fiu incredibilă. Trebuie să o susțin, așa cum de altfel mă susține și ea pe mine”, a spus Leonardo.

Lucene va putea acum să posteze pe contul respectiv și să câștige bani de la abonați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.