Horoscop Mihai Voropchievici pentru 10-16 mai. Ce semne le dau astrele zodiilor

0

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din țara noastră. Previziunile acestuia sunt sigure și merită luate în considerare. Pentru această săptămână, astrologul vine cu vești bune pentru unele zodii, în timp ce pentru altele nu aduce deloc informații în favoarea lor. Vezi despre ce este vorba. Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 10-16 mai 2021 au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Zodia Berbec
Pentru Berbeci, săptămâna aceasta este o perioadă perfectă pentru a se ridica din mai multe puncte de vedere. Trebuie să se mobilizeze, să se impună mai mult și să arate cine sunt cu adevărat și care este statutul lor social, precum și rolul lor în familie, în caz că cineva se preface că a uitat.

Zodia Taur
În această săptămână, Taurii vor fi apreciați de cei din jur mai mult decât de obicei. Cineva se gândește intens la ei și vrea să petreacă împreună tot mai mult timp. De altfel, primesc și cadouri interesante azi.

Zodia Gemeni
Gemenii trebuie să înțeleagă că sunt pe cont propriu și nimeni nu îi poate ajuta în anumite situații. Nu reușesc să aisă dintr-un impas, dar este nevoie să știe că doar singuri pot ieși din starea în care se află.

Zodia Rac
Racii au o săptămână în care duc bătălii cu cei din jur și nu reușesc să cadă la o înțelegere cu nimeni, deși ar vrea să se impună. Să nu fie agresivi dacă vor să câștige și să învețe ceva din războaiele în care sunt implicați, pentru că soluția este calmul, nu agitația.

Zodia Leu
Pe Lei îi așteaptă săptămâna aceasta o mulțime de schimbări la care nici măcar nu se gândeau că vor avea loc prea curând. Urmează o perioadă de regenerare din toate punctele de vedere, deci trebuie să fie pregătiți.

Zodia Fecioară
Fecioarele se adună zilele acestea cu ceilalți membri ai familiei pentru a analiza anumite probleme ce le dau mari bătăi de cap și pentru a afla care este, de fapt, adevărul. Fecioarele vor găsi răspunsurile la toate întrebările care le frământau în ultima vreme.

Zodia Balanță
Balanțele trebuie să schimbe tactica, să abordeze problemele dintr-o perspectivă diferită. Au ajuns la concluzia că modul lor de comunicare nu este mereu cel mai bun și că ceilalți cu înțeleg mesajul așa cum este el.

Zodia Scorpion
Scorpionii au de transmis un mesaj extrem de important zilele acestea, dar important este să știe în ce fel să facă acest lucru. Este absolut necesar ca Scorpionii să fie și ei atenți la ce le transmite interlocutorul, pentru a evita confuziile.

Zodia Săgetător
Săgetătorii să se relaxeze în prima parte a săptămânii să nu își facă griji pentru cei dragi ca sănătate, pentru că se descurcă și singuri. Nu vă mai stresați atât de tare pentru alții, că nici ei nu fac asta pentru voi, știu că ești puternic.

Zodia Capricorn
Capricornii primesc vești bune de la cineva apropiat. Mai mult, poate fi vorba și despre un cadou scump și chiar despre bani în sume mari. Este o perioadă mai mult decât benefică pentru acești nativi de pământ, în care vor avea parte doar de câștigat.

Zodia Vărsător
Vărsătorii se conectează mult cu divinitatea săptămâna aceasta și sufletul lor este plin de credință. Nimeni nu va putea pătrunde în mintea și sufletul lor în afară de bunătate și gânduri bune și vor fi foarte retrași.

Zodia Pești
Peștii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări importante cât de curând. Să fie pe fază! Au parte de momente interesante, pe care nu le vor uita, dar trebuie să fie atenție mereu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.