Gheorghe Dincă i-a trimis o scrisoare unei vloggerițe. Incredibil ce i-a putut spune criminalul de la Caracal

0

Gheorghe Dincă este criminalul din Caracal, care este suspectat că a ucis cele două fete pe care le-a răpit. De ceva timp se află în închisoare, dar se pare că a devenit ținta studiilor efectuate de studenți. De curând s-a aflat că face schimb de scrisori cu o tânără influenceriță, care a vrut să ia legătura cu el pentru lucrarea sa de licență.

Gheorghe Dincă surprinde din nou
Gheorghe Dincă este unul dintre cele mai de temut personaje ale momentului. Celebrul criminal este la închisoare de aproape doi ani și următoarea parte din viață și-o va petrece în penitenciarul din Craiova.

Denisa Dinu, o celebră vloggeriță, a vorbit pe TikTok despre subiectul pe care și l-a ales pentru lucrarea de licență. Tânăra, studentă la Psihiatrie Criminalistică şi Ştiinţă Criminalistică, a declarat că l-a ales pe Dincă drept subiect pentru lucrarea sa de licență.

A vorbit cu cei de la penitenciar, cu avocatul acestuia și a pus la punct toate detaliile. Având nevoie de informații chiar de la criminal, a stabilit să îi trimită o scrisoare acestuia în care să-i ceară ce o interesa.

„Credeți-mă, nu este ca în filme, este toul safe, am vorbit înainte la penitenciar, poveste lungă. Datele le știam deja din rechizitoriu, de fapt știu poate prea multe din rechizitoriu. O chestie interesantă: am vorbit la telefon și cu primul lui avocat pentru câteva informații”, a declarat Denisa Dinu pe TikTok.

Ea a fost uimită de scrisul îngrijit al deținutului, din care cu greu ți-ai da seama că este al unui criminal care, cu aceleași mâini, a ucis două tinere.

Gheorghe Dincă i-a cerut bani fetei
Gheorghe Dincă i-a cerut Denisei să se întâlnească cu el pentru mai multe detalii. Astfel, acesta i-a spus că are două condiții pentru ea, ca să se întâlnească în persoană: să-i vireze o sumă mare de bani în cont, iar cea de-a doua condiție i-o va transmite doar atunci când se vor vedea față în față.

Denisa nu a acceptat să se vadă cu el, fiind ceva mult prea periculos și a evitat să ofere informații legate de conținutul scrisorii. Inițial, acesta părea o persoană drăguță, care a vorbit frumos, dar la finalul scrisorii le-a blestemat pe familiile celor două fete.

Tânăra este mândră de faptul că a reușit să vorbească cu el și nu se teme deloc că acesta îi știe acum numele complet și adresa, pentru că știe că nu are ce să pățească.

Leave A Reply

Your email address will not be published.