Fulgy de la Clejani povestește cum a fost arestat în Thailanda: ”I-am dat mare palmă și a leșinat”

0

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a trecut prin momente de coșmar atunci când a fost arestat în Thailanda. Tânărul povestește în ce scandal a fost implicat și cum a reușit să scape de închisoare.

Fulgy Clejani a hotărât să spună tot, după ce au apărut multe zvonuri legate de el. Tânărul povestește cum vacanța lui s-a transformat într-un adevărat coșmar. Fulgy de la Clejani a mărturisit că a stat în arest câteva ore în Thailanda, după un scandal cu un șofer de taxi.

‘Eu la un moment în viața asta aveam niște întrebări legate de mine. Am citit cărți de dezvoltare personală, am vorbit cu psihologi, cu psihiatri. (…) Pot să spun cu mâna pe inimă și cu sufletul deschis față de Dumnezeu că în perioada aia sufeream de grandomanie. E o stare și am depășit-o. (…) La vremea respectivă am plecat în Thailanda, în vacanță. Eram OK, nu aveam niciun gând rău înainte și niciun fel de problemă. Am plecat cu gândul de a mă distra și de a vizita.’, a spus Fulgy.

Înainte de a fi reținut de Poliție, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a mai avut parte de probleme cu oamenii din Thailanda. ‘Am ajuns acolo totul bine și frumos. Cum am ajuns acolo am primit mesaj că e interzis consumul de droguri, iar violența nu e permisă acolo. Eu am ieșit în oraș seara, iar într-o seară s-a băgat cineva în seamă cu mine și mi-a dat un pachețel cu droguri. Eu m-am uitat la el… A făcut semn unuia și a scos cuțitul și i-am dat banii și am fugit. Nu puteam să mă pun cu ei. Am fugit.’, a spus tânărul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.