Este oficial! Viorica Dăncilă este noul consultant al guvernatorului BNR Mugur Isărescu

0

Viorica Dăncilă este fostul premier al României, de care nu s-au mai auzit multe de ceva timp. Totuși, o nouă bombă a apărut acum în spațiul public. Conform Băncii Naționale, Viorica Dăncilă este viitorul consilier pe strategie al lui Mugur Isărescu. Fostul premier ar urma să înceapă activitatea chiar de la 1 iunie.

Viorica Dăncilă ocupă o funcție la BNR
Viorica Dăncilă, fost premier al României în guvernul PSD-ALDE și fostă candidată la prezidențiale a PSD în 2019, a fost numită consultant de strategie al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Informația a fost confirmată astăzi de către oficialii de la BNR și se pare că Dăncilă urmează să-și înceapă activitatea în noua funcție chiar de la data de 1 iunie.

Horoscop ora 5: 19 mai 2021. Momente de cumpănă pentru două zodii

Guvernatorul BNR are în aparatul propriu de lucru mai mulţi consilieri, numirile fiind făcute personal de către guvernator. Se pare că în echipa ar mai exista alți 20 de oameni.

Viorica Dăncilă, despre cartea-interviu
În iarnă, Viorica Dăncilă a anunțat că își va lansa în curând o carte – interviu, realizată în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Cartea se numește ”Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr” și în ea este prezentată versiunea fostei șefe a PSD despre mandatul de premier, dar șoi despre relația cu Liviu Dragnea și cu actuala conducere a partidului.

Ea a declarat că va scrie această carte pentru a spune adevărul despre mai marii din partide și pentru a determina PSD să se reclădească pe adevăr, nu pe minciuni și închipuiri. Fostul premier a mărturisit că a fost trădată de oameni la care nu se aștepta, alegând astfel să scrie o carte cu toate aceste detalii.

”Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.