Este mereu nebunatică și plină de viață, dar a avut probleme grave! Cum a scăpat Cruduța de depresie

0

Daniela Crudu este una dintre cele mai controversate apariții de la noi din țară. Cunoscută pentru atitudinea ei specială și stilul nebunatic pe care îl afișează mereu, puțini știu, însă, cu ce problemele s-a confruntat din cauza suferinței în dragoste. Bruneta a avut o depresie cruntă și a suferit enorm.

Cruduța, în depresie din cauza iubirii
Cruduța este una dintre cele mai controversare femei din țară, cunoscută încă de pe vremea când era asistentă la TV. Frumoasa brunetă a avut mai multe relații cu bărbați cunoscuți, dar una dintre cele mai mediatizate a fost cu celebrul fotbalist Mihai Costea.

Daniela și Mihai au fost împreună timp de trei ani, iar în tot acest timp, bruneta a fost stresată de fostul ei iubit mult prea posesiv. Cu toate acestea, după trei ani de relatie însă, Daniela a aflat că, deși iubitul o teroriza cu posesivitatea lui, el, în realitate, ducea o viață dublă de câteva luni, motiv pentru care a ales să pună capăt relației cu Daniela.

Cruduța a suferit enorm de mult atunci când a realizat că nu-l mai poate ține în viața ei pe bărbatul iubit, căruia îi suportase toate toanele ani la rând. Deși este puternică, a reușit să cadă într-o depresie cruntă. Ajunsese să nu mai doarmă, slăbise considerabil și adormea doar cu somnifere, iar prietenii o păzeau mereu pentru a nu recurge la un gest extrem.

“Suferă ca un câine. Nu mănâncă, a ajuns numai piele și os. Nu doarme decât cu somnifere. Plânge zi și noapte, de nu o mai potolește nimeni.Prietenele ei o sprijină necondiționat, tatăl ei la fel. Mihai a fost iubirea vieții ei.

Nimeni nu știe câte sacrificii a făcut față asta pentru acest băiat. Totul a dat pentru el. Și-a sacrificat cariera. Daniela trăia prin și pentru Mihai. Tocmai de aceea și șocul este atât de mare acum. Ea voia să îi facă un copil cât de curând, chiar dacă nu erau căsătoriți. El era soțul ei, familia ei. Problema nu e neapărat că a înșelat-o, ci că s-a îndrăgostit de altcineva, iar ea a aflat toate aceste lucruri”, declarau prietenii la vremea respectivă.

Daniela a fost foarte rănită atunci, pentru că îl iubea pe Mihai și a făcut multe sacrificii de dragul lui. Mai mult, ea avea intenții serioase cu acesta și chiar voia să îl facă tată, dar se pare că el a ales alt drum.

Daniela Crudu iubește din nou
Daniela Crudu a mai iubit și alți bărbați după Mihai Stoica, iar relațiile au fost la fel de ciudate. Bruneta a mai fost și agresată de croatul pe care l-a părăsit în urmă cu un an, dar acum a găsit puterea de a iubi din nou.

Vedeta în vârstă de 31 de ani a fost recent într-o vacanță în Egipt, alături de acesta și de sora ei. Momentan, nu a publicat nicio fotografie cu norocosul, așteptând, probabil, să se asigure că este ceva serios.

Leave A Reply

Your email address will not be published.