Diana Bișinicu ar fi divorțat în mare secret. Totul s-ar fi intamplat la aproape zece ani de căsnicie

0

Celebra cântăreață Diana Bișinicu, interpreta preferată a lui Gigi Becali pentru repertoriul armânesc, ar fi divorțat de Cătălin, bărbatul alături de care a stat timp de zece ani, scrie ciao.ro. O informație de ultimă oră vine să zguduie lumea showbizului. Celebra cântăreață Diana Bișinicu ar fi decis să divorțeze, chiar înainte să sărbătorească zece ani de căsnicie.

Pentru cei care nu mai țin minte, nașii lor de cununie au fost prezentatoarea Gabriela Cristea și soțul ei de atunci, Marcel Toader, un alt cuplu care nu a rezistat foarte mult.

Diana Bișinicu ar fi divorțat în mare secret
Nimic nu pare să fi anunțat această decizie a Dianei Bișinicu, mai ales că artista ar fi declarat prin diverse interviuri că-și mai dorește un copil, fiind deja mama unei fetițe.

„Mi-a zis că vrea o surioară. Sinceră să fiu, am rămas uimită, pentru că știam că până la 10 ani nu vrea nici o surioară, dar uite că s-a răzgândit”.

Diana Bișinicu, nuntă cu peripeții
Soțul ei, Cătălin, a cerut-o de mai multe ori dar inelul a venit abia după ce Diana și l-a creat. Evenimentele nu au fost lipsite de peripeții precum rochia ruptă, înțepeniri de mijloc sau spart farfurii.

După ce a fost cerută în fața părinților ei, Diana și Cătălin au sărbătorit evenimentul într-o mega petrecere răsunătoare unde și-a primit și inelul creat chiar de ea.

Diana Bișinicu a slăbit 10 kg în două luni: ce dietă a urmat
Diana Bișinicu a reușit să slăbească aproape 10 kilograme, iar rezultatele sunt uimitoare. Artista a dezvăluit în direct la tv ce a ajutat-o să ajungă la greutatea ideală.

„Dar ce am mâncat? În afara de carne, proteine și salate, nimic altceva. Nu mai suport să văd carne, la un moment dat am și oprit această dietă proteică că nu mai suportam ideea de a mânca din nou proteine că mi s-a făcut rău. Am făcut asta pentru confortul meu psihic”, a spus Diana Bișinicu într-o emisiune TV.

Leave A Reply

Your email address will not be published.