Demi Moore s-a culcat cu un alt bărbat, cu o noapte înainte de nunta sa. Amantul din tinereţe este un actor celebru

0

Detalii surprinzătoare din tinereţea unei celebre actriţe de la Hollywood au ieşit la iveală. Se pare că Demi Moore s-a culcat cu un alt bărbat, cu o noapte înainte de nuntă sa. Amantul cu care avea o relaţie de câteva luni este acum un celebru actor din cetatea filmului.

O poveste extrem de interesantă din tinereţe lui Demi Moore a ieşit la iveală. Se pare că frumoasă actriţă a păcătuit chiar în noapte dinaintea nunţii. Amantul cu care s-a întreţinut la petrecerea burlacitelor este un actor celebru, nimeni altul decât Paul Carafotes.

Demi Moore s-a culcat cu un alt bărbat înainte de nunta sa
La doar 18 ani, Demi Moore se pregătea să devină mireasa. Însă, chiar cu o noapte înaintea fericitului eveniment a fost ispitita şi şi-a înşelat viitorul soţ. Actriţă a petrecut o noapte intensă alături de actorul Paul Carafotes.

Se pare că cei doi aveau o aventură de câteva lui, chiar dacă Demi Moor era logodită cu rockerul Freddy Moore. Potrivit spuselor lui Paul Carafotes, actriţă s-a furişat de la petrecerea burlacitelor şi a mers în apartamentul acestui din Hollywood, însoţită de o sticlă de şampanie scumpă.

„Cred că a vrut doar să aibă o ultimă partidă înainte de a se căsători. Era o fată drăguţă de 18 ani şi eram la Hollywood, realizând un film şi petrecând timp împreună. Eram tineri, ne distrăm bine, nimeni nu-ţi da o carte care să te înveţe cum ar trebui să te comporţi în viaţă.”, a declarat Paul Carafotes, pentru DailyMailTV.

A recunoscut totul
A doua zi, Demi Moore a dat totul uitării şi s-a căsătorit cu starul rock. Căsătoria celor doi a durat patru ani şi s-a încheiat când celebra actriţă a mărturisit tot. Imediat după ce a aflat adevărul, Freddy Moore a părăsit-o.

Acesta a plecat alături de o tânără de 14 ani, căreia îi dădea lecţii de chitară şi care i-a devenit mai târziu soţie. Demi Moore a recunoscut infidelitate împinsă şi de faptul că ea bănuia că între cei doi se întâmplă ceva.

„Am observat imediat că Freddy şi Renee aveau o legătură – în ciuda faptului că el avea de două ori vârsta ei – şi într-o după-amiază le-am spus: .Renee a fost jenată şi furioasă pe mine la vremea aceea, dar imediat ce eu şi Freddy ne-am despărţit s-au mutat împreună şi sunt încă un cuplu până în ziua de azi”, a mărturisit Demi.

Demi Moore a fost violată la 15 ani
Demi Moore a vorbit pentru prima dată la „Good Morning America” despre trecutul său, despre copilărie şi cum a fost violată la 15 ani cu acordul mamei sale. Celebra arctrita de la Hollywood mărturiseşte că bărbatul a violat-o la 15 ani, apoi i-a plătit mamei alcoolice 500 de dolari.

Moore, în vârstă de 56 de ani, a vorbit despre incidentul înfricoşător la emisiunea „Good Morning America”, în timp ce discuta despre viitoarea sa carte de memorii „Inside Ouţ” care va fi lansată mâine. A fost un viol şi o trădare devastatoare din partea mamei sale, iar întrebarea bărbatului n-o poate uita nici acum: „Cum te simţi că mama ta te-a dat pentru 500 de dolari?”.

Deşi evenimentele care au decurs în noaptea aceea au fost înfricoşătoare Demi Moore nu crede că mama ei a „vândut-o” intenţionat:

„Cred că nu în inima mea profundă… nu”, a spus după ce jurnalista a întrebat dacă a simţit că mama ei „a vândut-o” violatorului ei. „Nu cred că a fost o tranzacţie simplă, dar totuşi i-a permis accesul la mine.” În carte Moore scrie despre plecarea de acasă fără bani, fără liceu terminat şi fără cunoştinţe despre actorie dar avea dorinţa să reuşească la Hollywood. Ea a spus că, în acel moment, încrederea ei a venit din ideea că nu are nimic de pierdut.

În cele din urmă, avea să intre în filmul „Spitalul General” la doar 19 ani. Tânăra copleşită a scăpat de sub control, apelând mai întâi la alcool şi apoi la cocaină.

Leave A Reply

Your email address will not be published.