DAVID ÎI CALCĂ PE URME LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ! CEL MIC A AJUNS LA TVR, LOCUL ÎN CARE TATĂ SAU ȘI-A ÎNCEPUT CARIERA. „VREA SĂ FIE PREZENTATOR”

0

Cătălin Măruță s-a întors la locul unde și-a început cariera. Prezentatorul tv a ajuns la sediul televiziunii române, acolo unde l-a condus pe David la o filmare. Se pare că băiețelul lui vrea să activeze în același domeniu și chiar îi calcă pe urme tatălui său.

Cătălin Măruță a postat mai mult imagini de pe platourile de filmare ale televiziunii române, însă de această dată nu el a fost în prim plan. David a fost în centrul atenției, asta pentru că a fost invitat într-o emisiune. (CITEȘTE ȘI: EVA ȘI DAVID MĂRUȚĂ SUNT PUȘI PE FAPTE MARI! CEI MICI ȘI-AU DESCHIS O AFACERE. „NU POT SĂ CRED! ADICĂ VOI AȚI FĂCUT CHESTIA ASTA”)

Cătălin Măruță: Am ajuns la TVR. Asta pentru că David este invitat să vorbească despre eroii internetului, la TVR1. Baftă, David! Ştii că aici am început eu televiziunea?

David: Da, la TVR2!

Cătălin: Aşa este, la Tonomatul de pe 2. Şi acum eşti şi tu aici, ce tare!

David îi calcă pe urme lui Cătălin Măruță
Se pare că micuțul David intenționează să urmeze aceeași carieră ca și tatăl său și se obișnuiește de pe acum în fața camerelor de filmat. Cel mic a căpătat deja multă popularitate în mediul online și cu siguranță va face și trecerea sper televiziune.

„Nu sunt primii copii care apar pe YouTube. Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta. Cred că îmi e mai ușor dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă. Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit impact.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.