Daniela Gyorfi nevoită să ajungă din nou la cuțit. Vedeta regretă că și-a pus silicoane

0

Daniela Gyorfi nu mai scapă de problemele cu implantul mamar. O dată la câțiva ani este nevoită să se întoarcă pe mâinile medicului chirurg din cauza unor situații deloc plăcute. Vedeta a declarat că mâine își va face rapelul, apoi va aștepta două săptămâni și se va prezenta la spital. Din păcate, unul dintre implanturi s-a fisurat și vedeta are dureri groaznice.

Daniela Gyorfi nemulțumită de silicoane
Invitată în emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv, Daniela Gyorfi a declarat că se vede nevoită să meargă din nou la operație după ce unul dintre implanturile mamare i s-a fisurat și o doare îngrozitor. Vedeta spune că dacă i-ar fi zis medicul că va fi nevoită să schimbe silicoanele o dată la 10 ani, probabil nu și-ar mai fi făcut implant mamar niciodată.

Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac. Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam, a spus vedeta la Vorbește lumea.

Daniela a spus că mâine (vineri, 14 mai 2021) face rapelul pentru imunizarea împotriva coronavirusului, apoi va aștepta două săptămâni și se va prezenta la spital pentru operație. Vedeta recunoaște că are o strângere de inimă când se gândește ce urmează să i se întâmple. Și-a schimbat silicoanele în urmă cu 9 ani și nu se gândea că o va lua de la capăt cu această intervenție.

Mi-am dat seama că m-am pipăit. Se simte. În ultimul timp mi s-a întâmplat chestia asta, nu pot să spun de la ce, pentru că nu car. E cam ciudat. I-am spus să mi le facă mai mici, a mai spus cântăreața.

Daniela Gyorfi este aproape sigură că dacă ar putea da timpul înapoi, nu și-ar mai pune silicoane, însă cum nu poate face asta, trebuie să accepte deciziile din trecut și să meargă înainte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.