Cum scăpăm de energiile negative cu ajutorul unui ou. Lidia Fecioru: “procedura durează cinci minute”

0

Energiile negative există și ne înconjoară, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru care a explicat ce trebuie să facem ca să ne protejăm de ele. Procedura durează aproximativ cinci minute și se face cu ajutorul unui ou crud.

Cum scapi de energiile negative din jur
Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunde de la Antena 3, modalitatea prin care ne protejăm de energiile negative din jur. Bioenergoterapeutul a spus că avem nevoie de un ou crud cu ajutorul căruia putem să ne curățăm și organismul, dar și casa.

Pentru a ne curăța organismul este nevoie să purtăm oul, prin rostogolire, peste tot pe corpul nostru, timp de cinci minute. După această procedură, oul se sparge și se aruncă.

Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

O altă modalitate de a scăpa de energiile negative, dar și de probleme de sănătate, ori de alte neajunsuri, este să punem un gălbenuș de ou într-un pahar pe care să-l lăsăm peste noapte, pe noptiera de la capul nostru. Potrivit Lidiei Fecioru, oul va capta toată energia noastră.

Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru seara, a mai spus bioenergoterapeutul.

Acestea sunt modalitățile prin care Lidia Fecioru spune că putem să scăpăm de energiile negative care ne înconjoară: oul rostogolit pe corp timp de cinci minute și oul crud, pus în pahar și lăsat peste noapte, pe noptieră, la capul nostru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.