Cum a reușit Tudor Ionescu de la Fly Project să slăbească. A dat jos 40 de kilograme: “De un an, nu mai mănânc…”

0

Tudor Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Cunoscutul cântăreț se bucură de mare succes cu piesele lui și este iubit de toată lumea, dar a fost mereu complexat din cauza fizicului lui. Artistul cântărea peste 100 de kilograme, dar acum s-a schimbat complet și a reușit să slăbească 40 de kilograme.

Tudor Ionescu a câștigat lupta cu kilogramele
Tudor Ionescu de la Fly Project a avut mereu o problemă cu kilogramele în plus. El ajunsese la 104 kilograme și începuse deja să fie foarte complexat de felul în care arată. Pentru că nu se simțea deloc bine în pielea lui, a decis că ar fi timpul să piardă câteva kilograme și să-și schimbe aspectul fizic, care îi dădea mari bătăi de cap.

Tudor Ionescu a mărturisit că a încercat timp de patru ani să scape de kilogramele în plus și, în sfârșit, a reușit. Artistul a decis să renunțe la carne complet, după ce o săptămână nu a consumat deloc, ajungând să nu mai consume alimente din carne mai bine de un an. De altfel, a renunțat complet la dulciuri, la masa de seara târziu și bea foarte multă apă.

El a declarat că este foarte pofticios, dar a reușit să slăbească și să ajungă la 64 de kilograme. Deși a fost greu, Tudor Ionescu a avut răbdare și a reușit să ajungă acolo unde și-a propus. Totuși, mai are și anumite pofte, pe care acum își permite să și le satisfacă.

“Am început de patru ani acest proces de sl[bire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cât aveam în 2016, am ajuns la 64. Acum nu-mi mai e poftă de mâncare, nu mai mănânc nici carne de un an de zile, dar mănânc orice altceva.

Am încercat o săptămână fără carne, mi-a priit, apoi am încercat un an. Dacă toată viața am mâncat carne…. Sunt un pofticios. Am mâncat pită cu unsoare de curând.”, a declarat Tudor Ionescu.

Trupa Fly Project s-a destrămat
Tudor Ionescu de la Fly Project a rămas fără coleg de trupă. După 16 ani de la înființare, Dan Deneș a decis să meargă pe alt drum și să iasă din trupă. Anunțul a fost făcut chiar de Tudor, care a declarat că îi respectă decizia fostului său coleg.

„E simplu. Dan… de fapt, am luat-o pe drumuri diferite, pe cărări diferite, după atâția ani. Se întâmplă, ca în căsătorie, ca în căsnicie, dar Fly Project merge mai departe cu piesă nouă. Sunt în industria muzicală de vreo 16 ani, din 2005”, a spus Tudor Ionescu.

Tudor Ionescu declară că activitatea muzicală merge bine și nu are de ce să se plângă, pentru că a avut reușite mari chiar dacă a fost pandemie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.