Anul Vărsătorului. Neti Sandu ne spune cine va avea noroc la bani în 2021

0

Anul 2021 este anul Vărsătorului și vom avea parte de experiențe unice și schimbări majore la nivelul tuturor zodiilor. Celebrul astrolog Neti Sandu a vorbit despre ce ne așteaptă în 2021 din punct de vedere al guvernării acestei zodii, dar și din punct de vedere financiar. Unele zodii vor avea probleme mari cu banii încă de la începutul acestui an.

Noroc la bani în anul Vărsătorului
Neti Sandu a vorbit mai multe despre anul Vărsătorului, explicând că nativii acestei zodii vizate vor fi favorizați. Universul îi va împinge să facă doar fapte bune, pentru a rezolva problemele pe care le-au provocat în trecut.

Horoscop ora 5: 30 mai 2021. Cifra zilei aduce sărăcie

La nivelul tuturor zodii, se pare că vom fi ceva mai liberi decât până acum, mai îndrăzneți și liberi mental decât am fost până acum, când Saturn s-a aflat în Capricorn.

„România are ca zodie acest Vărsător cu ascendentul în Rac, și Vărsătorul promite o libertate și o atenție mai mare de a-i salva și pe cei care sunt în dificultate, dacă mergem pe ideea Vărsătorului cu filantropia, cu fundațiile, care să se ocupe să fie toată lumea bine. Sigur va arăta într-un fel treaba asta pentru România și vor mai fi niște restricții, după care Saturn va rămâne încă doi ani și atunci o să fie altceva, mult ai greu după părerea mea.”, a declarat Neti Sandu la ProTV.

Berbec
Berbecii riscă să facă cheltuieli extrem de mari, însă va reuși să se mobilizeze și va realiza ce trebuie să facă, de fapt, cu banii.

Zodii cu ghinion în februarie

Anul Vărsătorului. Taur
Primele două luni ale anului sunt destul de dificile pentru Tauri în toate planurile. În ceea ce privește banii, ei vor avea succes și chiar vor primi bani și din afară, respectiv de la anumite persoane importante din viața ta.

Gemeni
Gemenii nu vor avea parte de nimic surprinzător în ceea ce privește banii, deci nu au motive prea mari de bucurie.

Rac
Racii trebuie să fie atenți la investițiile pe care le fac și să nu cheltuiască bani inutil. Fiți atenți și la sănătatea voastră, pentru că și acolo vor exista probleme.

Leu
Leii vor avea parte de-a lungul anului de colaborări interesante. Fie că lucrează de acasă, fie că merg la birou sau chiar în afara țării, leii vor găsi mereu pe cineva alături de care să pună bazele unor proiecte interesante.

Fecioară
Are la serviciu multă muncă, dar și satisfacții pe măsura eforturilor pe care le depun. Fiți atenți la starea de sănătate, pentru că trebuie să faceți investigații importante în acest fel.

Anul Vărsătorului. Balanță
Balanțele ar trebuie să se bucure, pentru că le așteaptă reușite mari în plan sentimental. Universul se învârte în jurul lor când vine vorba de iubire.

Scorpion
Scorpionii trebuie să-și rezolve problemele la locul de muncă, în special cu superiorii lor. După aceea, vor face ceva cu locuința, poate vor să îmbunătățească ceva, să se mute, să închirieze.

Săgetător
Pentru Săgetător e o posibilitate de a dezvolta comunicarea, să o ducă la un alt nivel, să se cenzureze mai mult și să fie mai atent la tot ce spune, în orice moment.

Capricorn
Capricornul va avea noroc mare în plan financiar. El va avea poate o sursă suplimentară de venituri sau o mărire de salariu, care nu poate decât să îi bucure.

Anul Vărsătorului. Pești
Nici Peștii nu vor avea un an prea special, dar măcar vor da tot ce pot pentru a-și asigura un oarecare confort.

Leave A Reply

Your email address will not be published.