Anca Țurcașiu, senzuală la 51 de ani. Cum arată fosta Miss Litoral

0

„M-am hotărât! Pe 8 mai voi urca pe canalul meu de YouTube ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani. Vă îmbrățișez!”, a anunțat Anca Țurcașiu vineri, pe Instagram, iar promisiunea s-a materializat a doua zi. Solista a dat publicității un filmuleț making-off, de la ședința foto pe care a realizat-o împreună cu fotograful Mircea Marinescu. Vedeta, care a rămas tot „Miss Litoral”, și la 51 de ani, este suplă, tonifiată, încrezătoare și nu lasă să se vadă nicio tristețe în urma divorțului anunțat vara trecută.

„Am revenit cu ședința foto semnată Mircea Marinescu, realizată la 50 de ani. Mi-am propus asta acum 11 ani, dupa cea realizată la 40 de ani. Iată ce-a ieșit. Vă las pe voi să comentați fotografiile!”, a mai scris Anca.

Anca Țurcașiu, obsedată de cântar toată viața
Anca Țurcașiu nu își ascunde vârsta, ba din contră, o spune destul de mândră atunci când este întrebată câți ani are. Și asta pentru că Anca Țurcașiu arată fenomenal de bine, având greutatea unei puștoaice. Artista a spus pe șleau că a avut obsesia cântarului toată viața, iar tenul ei arată bine pentru că este precaută și în ceea ce privește expunerea la soare, iar asta îi asigură o piele sănătoasă și un chip fără riduri pronunțate.

„Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viața, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a spus Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Leave A Reply

Your email address will not be published.