Alex Dima, despre moartea soției sale: ”Mi-am reproșat pentru că am dus-o la medicul acela”

0

Alex Dima a vorbit despre moartea soției sale în fața lui Cătălin Măruță, colegul său de trust. Îndrăgitul prezentator ar fi trebuit să fie preot, însă viață l-a dus într-o alta direcție. Drama prin care a trecut în urmă cu 12 ani a fost una sfâșietoare.

Atunci când s-a căsătorit a vrut ca momentul să fie unul cu totul special. Pentru asta i-a organizat prietenei lui o cununie civilă surpriză.

Alex Dima, despre moartea soției sale din urmă cu 12 ani
La doar doi ani a venit pe lume Sara, dar bucuria le-a fost umbrită de o veste care a căzut ca un trăsnet: Roxana avea cancer!

Îndrăgitul prezentator a făcut tot ce a putut pentru a o salva, dar şase luni mai târziu s-a stins din viaţă, lăsându-l singur, cu o fetiţă de doar un an şi câteva luni.

”În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov.

Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei.

Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat”, a povestit Alex.

Alex Dima a primit ajutor de la fetița lui
”E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta.

Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Te duci la doctor şi ţi se spune că eşti bine, ai chestia asta, nu ai nimic, du-te acasă şi vezi-ţi de viaţă şi acolo era o boală care s-a dezvoltat fără să ştim.

Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu. Cu siguranţă, dacă mergeam în altă parte… Foarte multă vreme eu mi-am reproşat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta şi eu am insistat să meargă la doctorul acesta, pe care l -am dat apoi în judecată şi colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor”, a explicat Alex Dima drama prin care a trecut şi într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca, la Europa FM.

„Am fost un pic supărat pe Dumnezeu, dar nu am vrut să fiu foarte supărat pentru că ştiam că ea s-a dus acolo la El şi aş putea să-i stric ei ploile acolo sus, fiind eu supărat aici jos”, a mai povestit prezentatorul tv.

Leave A Reply

Your email address will not be published.