A murit Ioan Danciu. Este zi de doliu în fotbalul românesc

0

Zi de doliu în fotbalul românesc. Din nefericire, a murit Ioan Danciu, fost arbitru și conducător de club. Avea 69 de ani și s-a stins din viață din cauza unor probleme cardiovasculare. Fiica sa a fost cea care a anunțat că Ioan Danciu nu mai este printre noi.

S-a stins din viață Ioan Danciu
Este zi de doliu în fotbalul românesc și pentru toți cei care l-au cunoscut și au lucrat cu Ioan Danciu. A murit la 69 de ani, după ce multă vreme s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Din nefericire, corpul său a cedat. Fiica sa a fost cea care a dat vestea tristă, pe Facebook.

Azi noapte, la ora 01, a trecut la cele veșnice tatăl meu drag, fostul mare arbitru de fotbal Ioan Danciu, în vârstă de 69 de ani. El a plecat dintr-o lume cu dor, într-o lume fără dor. Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Ortodoxă din Petros -Baru Mare. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pentru că a fost un tată și un om minunat. Nu te vom uita niciodată!, a scris pe Facebook fiica lui Ioan Danciu.

Ioan Danciu a fost arbitru în prima ligă din 1989 până în 1997. Ulterior, acesta a fost conducător de la Jiul, FCM Bacău și FC Vaslui.

S-a întors definitiv în satul său natal
Va fi condus pe ultimul drum în satul său natal, unde se întorsese de câțiva ani – satul Petros, comuna Baru din Țara Hațegului.

În 2015, Ioan Danciu a vorbit despre problemele sale de sănătate. El spunea: Am aflat despre boala mea în 2013, când am fost la Stuttgart. Mă sufocam frecvent și un medic de acolo mi-a spus că o să trebuiască să mă operez. Evident că nu am băgat de seamă și am tot amânat până când inevitabilul s-a produs. Un medic de la Târgu Mureș mi-a spus cu ani în urmă că inima mi s-a îmbolnăvit de la stres, de la fumul de țigară și de la laptele de vacă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.